4 september 2020
20:00

Referat: IFK Aspudden-Tellus - Västerhaninge IF

Grym prestation av laget. Trots att vi är hårt skadedrabbat så går grabbarna ut och gör en mycket bra insats. Ligger rätt i positionerna, jobbar stenhårt för varandra.
Hemmalaget kom ut hårdast och redan i den fjärde matchminuten tar hemmalaget ledningen på en nick där Västerhaninge försvaret inte riktigt var på tå. Men om det är något laget visat detta år så är det förmågan att vända matcher. Från 10:e till den 35:e var det bara ett lag på planen. Västerhaninge rullade ut Apudden och skapade chans på chans. Efter 28:a minuter Dennis får ut bollen till Mohammed, som kanske var bäst på plan idag, Mohammed tar med sig bollen in i banan och curlar in bollen i målvaktens vänstra kryss och matchen är kvitterad. 1-1 står sig till halvlek. En halvlek som gick på poäng till Västerhaninge, utdelningen skulle komma retroaktivt.

Andra halvlek fortsatt stabilt. Aspudden har en jättechans men Oskar kommer ut och gör sig stor. 58:e minuten återigen Dennis till Mohammed som vänder ut och in på Aspuddens högerback och sätter dit sitt och Västerhaninges andra mål för dagen. Tio minuter senare en andraboll kommer ut, vem kommer där om inte vår notoriske målskytt Adam som drar på volley otagbart för Aspudden keepern, spiken i kistan. Därefter drar sig Västerhaninge tillbaka och spelar av matchen. Skall passa på att berömma Jonte som sprang kopiöst på topp.

En riktig laginsats. Hårt arbete betalade sig. Ny vecka sen väntar Rågsved på Hanveden.